Friss: ...

2011. december 28., szerda

Sziasztok!


Szia mindenki!

Ez A túsz című blogom, ami szintén Robstenes, sokak kérésére. :) A történetet oldalt találjátok, de azért ide is leírom:


A történet 17 évvel a Breaking Dawn után kezdődik, mikor Kris és Rob már házasok, és két gyerekük is van. Éli életüket, akár az átlagos házasok. Kristennek minden nap meg kell küzdenie a mindennapokkal, a férjével aki már több éve folyamatosan csalja, minden nap részegen tér haza, és még a gyerekei kedvéért sem képes félretenni az alkoholt.
Egy nap Kris hazatér a vásárlásból, az otthona romokban hever, a fejéhez pedig egy töltött fegyvert szegeznek. Mikor a lánya hazaér, a pokol elszabadul, és senki nem lesz biztonságban.
Rob az életét is feladná azért, hogy épségben visszakapja őket. Az alkoholt félretéve küzd fiával a családjáért. A dolgok csak bonyolódnak, mikor a múltból feltűnik egy nem várt ismerős.

Hát nem tudom kinek mi a véleménye róla...
Holnap felkerül a prológus, arra nagyon várom a komikat, lehet az negatív vagy pozitív. Nyugodtan leírhatjátok, hogy mit látnátok benne szívesen stb. Mindenre nyitott vagyok! :)

Puszi Milli :)

1 megjegyzés: